Asiana

Cerrar

Asiana

ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«Asiana»

Programacion TV

Información:
SC
Descripción:
'Asiana', l'espectacle que uneix l'encant i la tecnica de tres grans circs asiatics: el Circ Nacional de Corea del Nord, el Gran Circ Nacional de la Xina i el Circ de Mongolia. Amb més de cent artistes, 'Asiana' és una successió de creacions mundials premiades en diversos festivals de Pequín, París, Montecarlo, Moscou i Londres.
A 'Asiana', el Gran Circ Asiatic personifica la magia de l'Extrem Orient. L'espectacle és un ventall de les meravelles d'una cultura del circ que té més de 2.000 anys d'antiguitat. L'espectacle representa una nova dimensió circense, característica del desenvolupament del circ asiatic dels últims anys. En els tretze números, 'Asiana' combina la tecnica teatral tradicional i la moderna. L'espectacle és un cantic al cos huma, les possibilitats del qual sembla que donin ales als artistes. Aquests fan creure al públic que per ells no existeix la llei de la gravetat.
'Asiana' parteix de la llegenda que fa referencia als 8.000 soldats que van ser trobats a les excavacions de Xian. Aquesta diu que la legió va ser assignada al primer emperador i fundador de l'imperi xines, Qin Shi Huangdi, i que quan aquest va morir els soldats van ser enterrats amb vida. Així, els soldats es van endur a la tomba els secrets de l'emperador.

Valoración:

1 2 3 4 5

(1 votos)

Comentarios

Comentarios