ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«Carmina Burana, concert participatiu»

Programacion TV

Carmina Burana, concert participatiu
Información:
Descripción:

Televisió de Catalunya emet el Concert Participatiu amb l'obra "Carmina Burana", organitzat per l'Obra Social "la Caixa" conjuntament amb el Consorci de l'Auditori i l'Orquestra.
La transmissió anirà a càrrec de Montse Soto.

Més de 360 cantaires no professionals dirigits per Carlo Rizzi interpreten els "Carmina Burana" de Carl Orff, acompanyats per l'OBC i amb la collaboració de les corals Polifònica de Puig-reig, el Cor Infantil de l'Orfeó Català i els cors Coral Càrmina i Cantiga. El concert es farà els dies 11 i 12 de juny a la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona.
El projecte participatiu "Carmina Burana" està adreçat als aficionats al cant coral i aquesta és la segona edició. Un cop passat el procés de selecció prèvia, s'assaja durant els mesos de maig i juny amb els directors assistents per preparar a consciència les parts corals.
Carl Orff va compondre la cantata escènica "Carmina Burana" l'any 1937, inspirada en la collecció homònima de poemes dels segles XII i XIII trobats en el convent de Beuern. Orff hi presenta el vessant més humà de la vida, amb una música vigorosa i personal d'una impressionant i aparent simplicitat.

Valoración:

1 2 3 4 5

(1 votos)

Comentarios

Comentarios