ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«D'aquíd'allà. Argentina»

Programacion TV

D'aquíd'allà. Argentina
Información:
SC
Descripción:
'L'últim rodeo' és una producció francesa dirigida per Andrès Jarach que segueix un pare i un fill a través de la Patagònia argentina per a mostrar-nos l'art de la doma tradicional de cavalls salvatges.
A la Patagònia, l'Andrés Retamal, domador de cavalls i campió de rodeos, és tan famós i conegut que fins i tot les milongues en canten els èxits. Però havent passat ja dels quaranta anys, aquest home no té res d'una estrella. Continua guanyant-se la vida viatjant d'hisenda en hisenda per a domar cavalls salvatges segons el mètode tradicional indi que va aprendre quan era petit.
Els caps de setmana, als pobles de la pampa, doma a l'arena els espècimens més esquerps, els seus preferits, aquells que han resistit l'acció de l'home. Amb l'edat, malgrat que ningú no ha pogut derrotar-lo, l'Andrés Retamal ha decidit retirar-se. Per la seva darrera tournée, s'endú en Gaby, el seu fill de quatre anys, que munta ja a cavall com un veritable gaucho. En una camioneta tronada marxen a participar a la gran fira del cavall de Gobernador Costa, a l'altra punta de la Patagònia, a més de 3.000 km d'on viuen.

Valoración:

1 2 3 4 5

(0 votos)

Comentarios

Comentarios