ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«El geni de Charles Darwin »

Programacion TV

El geni de Charles Darwin
Información:
Descripción:

Richard Dawkins, biòleg evolucionista i autor de llibres de ciència popular, proposa als teleespectadors un viatge a través de la vida i l'obra de Charles Darwin.
En ocasió del proper 150 aniversari de la publicació de l'obra mestra de Charles Darwin, "L'origen de les espècies", Richard Dawkins presenta una retrospectiva sobre aquest biòleg i la seva revolucionària teoria sobre l'evolució per selecció natural -segons Dawkins, la idea més subversiva que ha sorgit mai de la ment humana-. En aquesta sèrie, polèmica i potent, que s'oferirà en tres entregues, Dawkins explica qui va ser Charles Darwin, com va desenvolupar la seva teoria, en què consisteix i per què és important. També explica com Darwin va canviar per sempre la manera de veure'ns a nosaltres mateixos, el món que ens envolta i el lloc que hi ocupem, i confia poder convèncer-nos que "l'evolució és un fet, confirmat per proves irrefutables".

Dawkins segueix les passes del científic tot examinant de nou la riquesa de proves que aporta el món natural -iguanes a les illes Galápagos, peresosos gegants fossilitzats a les Amèriques i els coloms de la seva Anglaterra natal i tot-, que va ser el que va fer obrir els ulls a Darwin sobre la veritat aclaparadora que tots els éssers vius estan relacionats i que han evolucionat a partir d'un ascendent comú.

Valoración:

1 2 3 4 5

(1 votos)

Comentarios

Comentarios