ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«El solitari George i la lluita per les»

Programacion TV

El solitari George i la lluita per les
Información:
SC
Descripción:
L'octogenari Solitari George és, segons el Llibre Guinness dels Rècords, l'animal més sol del planeta. És l'únic mascle que queda de les tortugues gegants de Pinta, a les illes Galápagos. Quan mori, serà la fi de la seva espècie.
El Solitari George és un heroi nacional i un emblema de la lluita actual per la preservació de la natura única de les Galápagos. Aquest documental explica la seva història, paral.lelament amb la feina de conservació que es du a terme per preservar la bellesa d'aquestes illes.La tortuga de Pinta es va extingir el 1906, però el 1970 van descobrir el Solitari George deambulant per les illes, i des de llavors els científics han intentat, sense èxit, aparellar-lo amb femelles d'altres illes.
La tortuga de Pinta ha estat el blanc de caçadors i víctima de la intrusió d'espècies foranes. També el turisme ha agreujat el problema. Hi ha una gran lluita per restaurar la biodiversitat única de les illes, però no tothom ho vol: els pescadors locals volen protegir el seu dret de pescar en les aigües protegides de les Galápagos i el Solitari George és el centre de les seves frustracions.

Valoración:

1 2 3 4 5

(0 votos)

Comentarios

Comentarios