En directe

Cerrar

En directe

ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«En directe»

Programacion TV

Información:
SC
Descripción:
Cada dia, de dilluns a divendres En directe us acosta la realitat de Catalunya en clau humana i de proximitat. El programa est basat en les connexions en directe i en els reportatges 'viscuts' pels vuit equips de reporters del programa, que busquen constantment sobre el terreny histries que us són prximes, lligades o no amb l'actualitat.
Cada dia podeu descobrir a En directe, a través dels ulls de la cmera i guiats pels conductors de carrer, situacions, personatges i histries que habitualment no tenen cabuda en els Telenotícies.
Cada dia mobilitzem un equip permanent de més de quaranta persones per estar presents al lloc oportú en el moment adequat per transmetre, en directe o a través de reportatges enregistrats, totes aquelles informacions que puguin tocar de prop els ciutadans de tots els racons de Catalunya.
Per aconseguir-ho, també necessitem la vostra ajuda. En aquesta web trobareu les eines per fer-nos arribar els vostres suggeriments i les histries que ens voleu proposar perqu les expliquem a En directe.

Valoración:

1 2 3 4 5

(0 votos)

Comentarios

Comentarios