ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«En Jimmy i la guerra dels aliments transgènics»

Programacion TV

En Jimmy i la guerra dels aliments transgènics
Información:
SC
Descripción:
Per alguns, la modificació genètica podria impulsar la producció alimentària i evitar la fam al món. Per altres es tracta d'una ciència no provada que podria provocar un desastre mediambiental. Així doncs, qui té raó?
S'acosta una crisi alimentària que afectarà més de mig món. La demanda global de cultius supera l'oferta. Fins i tot les previsions més conservadores suggereixen que caldrà duplicar la producció d'aliments durant els pròxims 50 anys, però sempre utilitzant la mateixa quantitat de terreny i disminuint el subministrament d'aigua. Molts científics experts en l'estudi de plantes creuen que la clau és la modificació genètica. Jimmy Doherty, granger de porcs, ambientalista i antic entomòleg, emprèn una missió per esbrinar si els organismes genèticament modificats (OGM) realment poden salvar el planeta.
Jimmy engega la investigació en una Europa lliure d'OGM i descobreix que l'agricultura genètica i l'orgànica persegueixen un objectiu similar: reduir la quantitat de pesticides i de fertilitzants químics. Però mentre alguns laboratoris europeus investiguen aquesta qüestió, els camps pateixen l'amenaça constant de la destrucció.

Valoración:

1 2 3 4 5

(0 votos)

Comentarios

Comentarios