ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«L'Ebre, camins d'aigua »

Programacion TV

L'Ebre, camins d'aigua
Información:
Descripción:

"Camins 'aigua" és 'una sèrie de caràcter divulgatiu que va dirigida a un ampli sector del públic, al qual es dona a conèixer què és i com és l'Ebre des d'una perspectiva, l'aèria, inusual, atractiva, diferent i que el públic no acostuma a veure mai.

El programa parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels diferents vessants (artístic, natural i antropològic) complementats amb les indicacions històriques i literàries corresponents.

La imatge, agafada des de l'aire, projecta aquest conjunt i ofereix tota una successió no només de paisatges, sinó de tots aquells elements que s'hi poden trobar i que a la vegada el configuren. Des de la fauna, el patrimoni arquitectònic, els pobles o els elements naturals, els estanys o els salts d'aigua fins a totes aquelles activitats que s'hi desenvolupen.

Les imatges van acompanyades d'una música i un text capaces de captivar i emocionar. El text, que n'és el fil conductor, no és una simple descripció: és tot un seguit de suggeriments provinents de l'àmbit històric i literari, que ajuden a comprendre i a la vegada complementen les belles i espectaculars imatges.

"L'Ebre" és una sèrie que consta de 6 capítols de 30 minuts, més un de resum de la mateixa durada. Cadascun respon a un contingut específic i coherent en si mateix. És per aquest motiu que no es tracta d'una simple suma d'imatges, sinó que la mateixa captació i ordre de cada fotograma respondrà a un discurs concret adaptat a la realitat en cada un dels capítols.

Valoración:

1 2 3 4 5

(1 votos)

Comentarios

Comentarios