ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«Night Club»

Programacion TV

Night Club
Información:
SC
Descripción:
Un programa per a noctmbuls que recupera els millors videoclips dels 60, 70 i 80, des de Raffaela Carra fins a a Tom Waits, dels Bee Gees a The Who o Bonny M, en un peculiar homenatge a aquells temps en que a la tele triomfaven espais com 'Arsenal'.
'Night Club' acompanya la selecció de videoclips -en bona part del programa britnic 'Beat Club'-, amb les reflexions sobre la vida, la mort, l'amor i altres pensaments per abans d'anar a dormir de dos aus nocturnes: Pitu de la Selva i Toni la Fosca.
Pitu de la Selva és un excantant d'orquestra al voltant de la cinquantena, un veter de la Costa Brava, habitual dels suquets de Portabella, i d'esperit eternament jove. El Pitu s'ha casat diverses vegades i té tres fills: la Melodie, que es diu així en homenatge al licor de crema catalana; la Martina, que ell hauria preferit anomenar Dry Martini, per no va poder ser per l'oposició de la dona, i el tercer, un advocat de 29 anys bastant més vell que el seu pare. L'altre protagonista de 'Night Club' és Toni la Fosca, un jove al voltant de la trentena, fan de Tom Waits i d'esttica 'underground'. De carcter una mica trist i tan passat de moda com el Pitu, no té gaire clar aix d'anar a la tele i explicar la seva vida i ha advertit que no pensa sortir a la foto ni concedir entrevistes.
Amb ells, el contrapunt el posa Pitito Berlín, un ninot de ventríloc que s'ha convertit en la conscincia del programa i que apareix per posar ordre a les reflexions d'aquests dos senyors.

Valoración:

1 2 3 4 5

(0 votos)

Comentarios

Comentarios