Rolando Villazón: un somni mexicà

Cerrar

Rolando Villazón: un somni mexicà

ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«Rolando Villazón: un somni mexicà »

Programacion TV

Información:
Descripción:

Ès la producció que ja coneixem, en anglés, frances o alemany, com "A mexican dream" o "Un rêve mexicain" o "Ein mexikanischer Traum". Va ser enregistrat a l'any 2006 i finalitzat al 2007, dirigit per Daniel Finkernagel y Alexander Lück, i ha estat emés, varies vegades, a les principals cadenes de art i música, com Arte o Sky Arts. Aixó doncs, tenim el documental amb la veu en off en català, i tinc curiositat per saber si també n'existeix alguna versió en espanyol.
--
El Canal33 ja l'havia emés anteriorment, i vaig poder agafar una d'aquestes emissions ja començada i gravar-ne una part. Ara m'agradarà molt poder-la tenir sencera. Sembla, pel que diu la información, que també s'emetrà en versión original, suposo que amb la veu en off en anglés.
---
El documental s'inicia a Ciudad de México, el seu lloc de naixement, i repasa els principals fets dels seus inicis i la seva carrera, amb una especial incidència de les seves performances al Liceu. Per si algú no es situa, us deixo un video del seu inici:

Valoración:

1 2 3 4 5

(1 votos)

Comentarios

Comentarios