Temps de silenci

Cerrar

Temps de silenci

ABC.es

laGuíaTV

patrocinado por .

«Temps de silenci»

Programacion TV

Información:
SC
Descripción:
Temps de silenci és la historia d'un gran amor, el d'Isabel Dalmau i Ramon Comes, els dos de diferent extracció social. El moment históric que els toca viure i un seguit de fets aliens a la seva voluntat els impediran realitzar plenament aquest amor.
Al voltant d'aquests dos personatges es mouen altres conflictes, personificats en els membres de tres famílies de diferent estatus i origen: els Dalmau - Muntaner, d'estrat benestant i barceloní i propietaris d'una fabrica textil; els Comes, una família del Baix Llobregat, que anirá assumint a poc a poc el paper de classe ascendent, i els Hernández - Utrera una família andalusa de nivell humil, que representa l'allau migratoria de finals dels 50 i la posterior integració de les genracions més joves en la societat catalana.
En el primer bloc de la serie, en el període compres entre l'estiu del 1935 i els inicis dels 1945, es coneixeran els principals personatges de la historia i el moment social i polític extremament conflictiu que els ha tocat viure, la indústria téxtil, la casa de Barcelona, la plaça on es troba l'edifici, i que constitueix un dels eixos de la serie, l'entorn humá, el rerefons histórics (les eleccions que suposen el triomf del Front Popular, la Guerra Civil, la II Guerra Mundial), el posicionament de tothom davant de la nova situació política, les conseqüencies de la guerra,etc....
En el segin tram, que abarca des del 1951 fins al 1963, es veuran els problemes dels Dalmau. Els temps canvien; neix la conflictivitat laboral, arriben els immigrants....
En l'últim tram, des del 1965 fins al 1977, la fabrica han entrat ja en una davallada imparable. Llorenç tracta d'integrar el seu fill en el negoci, sense exit. Contrariament, la botiga d'electrodomestics de Ramon Comes va cada vegada més boiant, cosa que accentuara el benestar d'aquesta família, en contrast amb la dels Dalmau.

Valoración:

1 2 3 4 5

(1 votos)

Comentarios

Comentarios